• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۸۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
قزوین » اجتماعی

عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 

رئیس اداره امور عشایر استان قزوین با اشاره به نقش بی‌بدیل جامعه عشایری در تولید، اعلام کرد که این قشر با ۲ هزار و ۶۰۰  خانوار، مسئولیت بخش قابل توجهی از گوشت و صنایع دستی کشور را بر عهده دارند.  

عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، همزمان با گرامیداشت ایام‌الله دهه مبارک فجر، جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور استاندار و جمعی از ایلات و طوایف عشایری استان برگزار شد.

ابیت رئیس اداره امور عشایر در ابتدای این مراسم ضمن تبریک ایام دهه فجر، به فعالیت‌های مستمر جامعه عشایر در مناطق مختلف اشاره کرد و گفت: عشایر، همچون سایر اقشار جامعه، در خط مقدم فعالیت اقتصادی کشور قرار دارند و در مناطقی که حتی فاقد امکانات اولیه هستند، با تلاش شبانه‌روزی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی سه ویژگی اصلی جامعه عشایری را برشمرد: انتساب به یک ایل، اتکا به دامداری به عنوان محور معاش و داشتن ساختار کوچ‌رو، از مشخصه‌های بارز این جامعه است.

رئیس اداره امور عشایر افزود: در حال حاضر ۲۶۰۰ خانواده عشایری در استان سکونت دارند که نقش بسزایی در اقتصاد ملی ایفا می‌کنند؛ به طوری که ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی کشور توسط این قشر تولید می‌شود.

ابیت افزود: در راستای حمایت از جامعه عشایری و رفع محرومیت‌ها، اقدامات متعددی از جمله تامین آب پایدار و سیار در کنار نصب پنل‌های خورشیدی برای دسترسی به انرژی پاک، بهسازی و مرمت ۱۳۴ دهنه چشمه و احداث ۸۳ کیلومتر راه عشایری برای تسهیل تردد  به اجرا درآمده است.

وی اضافه کرد:  همچنین، با فعال‌سازی شورا‌های عشایری، مشارکت این قشر در تصمیم‌گیری‌ها افزایش یافته و در سه سال گذشته، گردشگری عشایری با برگزاری تور‌های تجربه‌گرا راه‌اندازی شده است.

رئیس اداره امور عشایر افزود: برای ارتقاء سطح سلامت، اردو‌های پزشکی برگزار گردیده و تلاش برای احیای صنایع دستی به عنوان یکی از منابع درآمدزایی مهم در دستور کار قرار گرفته است. علاوه بر این، برای تسهیل امور اداری و ارتباطی، کد پستی مختص عشایر طراحی شده که در ییلاق و قشلاق کارایی دارد.

 عشایر، تنها قشر تولیدکننده

 ولایتمدار نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم ضمن تجلیل از جایگاه ویژه عشایر به عنوان تنها قشر که همه وجودش تولید است، بر ضرورت معرفی بهتر این ظرفیت در جامعه تاکید کرد.

وی با اشاره به توانمندی‌ها و ایستادگی جامعه عشایری در برابر سختی‌ها، اظهار داشت: شیرمردان و شیرزنان عشایر، دشمن را به زانو درآوردند و با شجاعت در برابر توطئه‌ها ایستادگی کردند.

ولایتمدار با بیان اینکه ایران در مذاکرات موضع قاطع دارد، تصریح کرد: ما می‌گوییم کجا و در مورد چه چیزی صحبت کنیم و اگر دشمن خطا کند، جوابی سخت خواهیم داد.

وی همچنین به نقل از نتانیاهو، رهبر رژیم صهیونیستی، گفت: او اعتراف کرده است که از زنان و مادران ایران ضربه خورده است؛ درود بر شرف شما.

نماینده قزوین در پایان تاکید کرد: ما موشک‌های خود را آماده کرده‌ایم، اما آغاز کننده جنگ نخواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان
جاودانگی انقلاب اسلامی با حماسه آفرینی‌های ملت
مسابقات تکواندوی خردسالان غرب کشور در بروجرد لرستان
مسجد، مرکز اصلی ایمان و اتحاد اجتماعی
برپایی نمایشگاه نقاشی و کاریکاتور در آبادان
کشف و ضبط دو رشته تور دامی ماهیگیری در شاهین‌دژ
سهم ۱۵ درصدی استان یزد در تولید فولاد کشور 
دستگیری برخی عاملان تخریب در اغتشاشات دامغان
آمادگی مردم مهاباد برای نمایش وحدت و همبستگی ملی در جشن انقلاب
نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری ۱۹ بهمن
حذف آرد ۱۸ درصد از شبکه توزیع خراسان جنوبی
بارش‌های بیش از ۳۰ میلی متری در لالی، حسینیه اندیمشک، ایذه و بهبهان
کشف ۲۹ فقره سرقت در شهرستان خدابنده
تأمین برق پایدار، کاهش هزینه‌ها و توسعه امکانات رفاهی از جمله مزایای نصب صفحات خورشیدی
کشف ۱۰۰ کیلوگرم کابل برق سرقتی در نجف آباد
توسعه فوتبال شهرستان‌ها با پشتوانه مالی پایدار
ادامه بارش برف و باران در لرستان
افتتاح مرکز ترک اعتیاد در میامی
افتتاح ۹ طرح عمرانی و خدماتی با ۱۴ و نیم میلیارد تومان هزینه در تایباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)